Reviews


5 stars after 464 reviews
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima in orde. Lekker. 11/20/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/20/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/19/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/18/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Had voor een dikke 50 euro besteld en moest toch bezorgkosten betalen terwijl ik 10 minuten er vandaan woon. Jammer! 11/17/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/14/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Te zout gekruid, verhouding kaas/ champignon is best groot. Veel kaas ten opzichte van champignon This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/14/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd goed eten! 11/13/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Supersnelle bezorging. Veel groente op de vegan pizza, groot formaat. Maar zat niet heel veel smaak aan. Zou denk ik lekkerder zijn als de paprika’s eerst kort worden gebakken of er vegan kaas overheen zit. 11/13/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Pizza was enorm droog en salami niet vers. Je verwacht betere kwaliteit aangezien ze echt niet goedkoop zijn. Laatste x dat ik pizza bestel hier. Bezorging was wel snel. En pasta is wel goed. 11/13/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima pizza en snelle bezorging 👌 11/13/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
+- drie kwartier later binnen dan de verwachte bezorgtijd (welke 30 minuten na bestellen was) 11/12/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/5/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1 product vergeten bij het bezorgen. Bezorger kwam dit later nog brengen. Top geregeld. 11/4/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Als je extra pepertjes bestelt krijg je ook ECHT flink pepertjes! :) 10/30/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima pizza, altijd goed 10/26/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd lekkere pizza's gehad maar deze keer was het te hard gebakken zonde niet te eten 10/25/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/25/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/24/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/24/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
pizza was leeg beleg lag ernaast ,wel een nieuw gekregen maar omstebeurten eten is niet zo gezellig.Verder bestel ik extra gorgonzola voor 2 euro en vind er te weinig op This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/24/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk vers, goed op smaak en de bezorgservice super klantvriendelijk! Top 10/23/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/22/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Supersnel bezorgd! 5 sterren. Helaas was de pizzabodem niet krokant (zacht) en de topping uitgedroogd. 3 Sterren. Website is mooi en overzichtelijk 5 sterren. 10/22/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten zag er goed uit, smaakte uitstekend en zeer goed op temperatuur. Voor herhaling vatbaar! 10/20/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Normaal heerlijk. Nu niet lekker. Waterige spaghetti en miste iets in de smaak 10/19/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het is aan te bevelen om het snijden van de pizza als service aan te bieden via de website 10/19/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas niet echt de kwaliteit die we gewend zijn, wellicht door drukte op zaterdag. Pizza’s waren kwartier te laat en niet meer warm bij aankomst p This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/17/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/17/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/16/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza. Snelle levering. Pizza was nog heet. 10/15/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/15/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere pizza en aardige bezorging 10/11/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker en snel bezorgd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/10/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/10/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De 4 formaggio italiano had een kaas erop die niet lekker was. dikke witte stukken met een vreemde korrelige structuur. Het was een kaas die ik niet lekker vond. 10/9/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/8/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Laatste bestelling helaas niet geweldig. Pizzabodems waren niet krokant. 10/5/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza's De prijzen zijn wel verhoogd 10/4/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De gegeven 15 sterren is Luigi meer dan waard! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/3/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/3/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heeeeerlijk. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/3/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Normaal gesproken zijn de pizza's heerlijk, maar vandaag waren ze veel minder lekker helaas. Hele dunne, droge bodem en de korst was keihard. Toch jammer en niet van ze gewend. 9/29/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede gerechten en goede prijzen 9/28/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/28/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk!! 9/28/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zolang de pizza er niet te lang in zit heb je een lekkere pizza This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/26/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/26/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Had er ook Italiaans brood bij besteld voor €2,50 maar dat is niet afgeleverd. Heel erg jammer. 9/24/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Spaanse peper er op prima, maar daarnaast veel te veel strooipeper 9/22/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza was warm maar, maar had wel heter gemogen. Rucola en knoflooksaus was er niet bij!!! Heb hier over gebeld! Wilden het nog wel na bezorgen, maar hoefde van mij niet meer. Verder op 18 Juli pizza besteld, had ik 3 sterretjes voor korting nu nog maar twee bestelling 19 September? This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/19/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Pizza’s waren weer super lekker alleen was voor de tweede keer de extra bestelde en betaalde kruidenboter niet bezorgd…Beetje jammer. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/19/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
HEERLIJK!!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/19/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/19/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bezorging en de pizza, 's waren uitstekend. Gr. Jan Metus 9/17/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/17/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizza is goed op temperatuur en smaak This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/12/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/11/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling niet goed uitgevoerd. Kwaliteit matig. 9/8/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
9/7/2021
Pizzeria Mario 5 stars after 463 reviews
Pizzeria Mario