Reviews


5 stars after 542 reviews
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Pizza was niet goed doorbakken, groente was rauw, prutswerk! 5/18/2022
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Elke keer weer een heerlijke pizza gehad. 5/16/2022
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd weer heerlijk 5/14/2022
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Een calzone en een kleine milkshake besteld. Alles was prima klaargemaakt. Het was heerlijk. 5/9/2022
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/8/2022
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/7/2022
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/30/2022
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
jammer dat de bodem en korst taai was en de pizza's met vis miste de mossels en ook met de 4 kaassoorten zaten volgens mij maar 3 erop 4/29/2022
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza's waren niet niet goed warm meer 4/29/2022
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima en snelle bezorging!👍 4/28/2022
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere pizza's! 4/26/2022
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mooie goede belegde pizza, lekker! 4/25/2022
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
lekker 4/22/2022
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd snel bezorgd en super lekker! 4/20/2022
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/20/2022
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/19/2022
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Iets teveel vocht in de calzone, verder prima This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/17/2022
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
ga zo door! 4/15/2022
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/13/2022
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
T zou erg fijn zijn als je op de site zowel de pizza’s als de cafetaria producten tegelijk kunt bestellen. 4/13/2022
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Pizza was koud 4/11/2022
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik moet wel heel erg in nood zijn wil ik ooit nog eens een pizza bij Luigi Beijum bestellen. En hele bak risotto leeg gekwakt en overdadig veel rucola eroverheen. ABOMINABEL. Onsmakelijk om te zien en onsmakelijk om te eten. Ik vraag me af wat daar voor mensen in de keuken staan? Geen opgeleide mensen met kennis van smaakverhoudingen, geen Italianen, geen vrouwen. 4/11/2022
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/10/2022
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere pizza en pasta idem dito 4/8/2022
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel bezorgd, vriendelijk personeel en heerlijk eten!! 4/8/2022
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
alles ok This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/3/2022
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/3/2022
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/1/2022
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
de lekkerste pizza's!👍 4/1/2022
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/1/2022
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/31/2022
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/30/2022
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/30/2022
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/29/2022
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer toppie, en lekker snel bezorgd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/27/2022
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top pizza’s 3/26/2022
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Meer dan 45 minuten te laat. PizzA niet warm. Was niet de eerste keer. Voor mij wel de laatste. 3/26/2022
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Pizza was koud 3/25/2022
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/24/2022
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer prima. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/20/2022
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima pizza's. Heerlijk en op tijd bezorgd. Dikke pluim. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/13/2022
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/13/2022
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Waardeloos! Bittere groenten. Slecht bereikbaar. 3/12/2022
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima en lekkere pizza's 3/12/2022
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk en snel zoals we gewend zijn! 3/12/2022
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/11/2022
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker 😋 3/10/2022
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Wederom erg teleurgesteld....laaste keer met oud en nieuw besteld....ma 3 uur kregen we koude patat ....nu toch maar eer is geprobeerd en pizza besteld ...calzone alla gorgonzola ..geen gorgonzola geproeft ...extra garnalen besteld 2 garnalen gevonden ...voor eem pizza van bijna 30 euro mag er wat wat meer vulling in ....ik ga niet meer bestellen bij jullie ...ben een goede vaste klant geweest in het verleden maar het word steeds slechter...erg jammer 3/9/2022
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom TOP 3/8/2022
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/7/2022
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Goed op tijd. Lekkere pizza 3/7/2022
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima voor elkaar zoals altijd 3/5/2022
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas was de scooter van de bezorgen gevallen en lag alle vulling naast de pizza. Omdat ik het sneu voor de bezorger vind, vond ik het geen probleem om het zelf weer terug te scheppen op de pizza. Echter betaalt hebben voor de kruidendokter en die niet ontvangen ( wat niet de eerste keer is) vond ik wel vervelend. Groeten, Tineke 3/3/2022
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top pizza’s en altijd warm. ;-) 3/2/2022
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel en prima kwaliteit 3/1/2022
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk en heet bezorgd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/27/2022
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weet toppie This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/27/2022
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voorheen altijd heel tevreden over de pizza's vab Luigi, maar dit keer helaas niet. Er zat veel tomatensaus op en een dikke laag kaas, was echt niet lekker. 2/24/2022
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/22/2022
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was een heerlijke pizza. kwaliteit zeer goed. 2/21/2022
Pizzeria Mario 5 stars after 542 reviews
Pizzeria Mario