Reviews


5 stars after 313 reviews
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heeerlijk. 7/31/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was onze eerste bestelling en prima bevallen. 7/29/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza's. Echt top 7/28/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizza's waren lekker, warm optijd bezorgd, maar de rucola die bij de pizza pesto zat. Was helemaal gekneusd en niet lekker meer. Dat was echt wel jammer. Het zat in een bakje gedrukt. 7/28/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/25/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super goeie pizza's en bezorging. Altijd heel tevreden. 7/24/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/22/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima pizza 7/22/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/21/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizza’s waren deze keer alles behalve lekker. Het viel heel erg tegen. Wij gaan het de volgende keer tot onze spijt bij een andere pizzeria proberen. 7/20/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/18/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza is wel een beter geweest.... Hopelijk de volgende keer beter! 7/15/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/14/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Afgelopen weekend grote bestelling geplaatst. De pizza's en lasagne werden op de afgesproken tijd bezorgd. Alles was goed warm en uitstekend van smaak. 7/12/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
De pizza is OK, maar de toegezegde korting voor veelplegers kun je op je buik schrijven. Die komt er toch niet meer. En zeker niet na vijf bestellingen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/11/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/11/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
bezorgkosten €0.99 belachelijk..geef altijd fooi.."bezorgkosten" bij aflevering en niet in de zak van LUIGI 7/10/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was (alweer) heerlijk! 7/10/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/10/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/9/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/8/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd lekker bij Luigi. 🔝 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/4/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/3/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere pizza's lekker op smak niet te veel zout 7/3/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik vind de bolognese-saus te eenvoudig, ook van smaak, en daardoor niet in verhouding tot de prijs. 7/2/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! Vijf heerlijke pizza’s werden er op de afgesproken tijd afgeleverd door een vriendelijke dame! Rijk belegd met goeie producten. Jullie hebben er een paar klanten bij. Hartstikke bedankt ! 7/1/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima pizza en service 7/1/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Kwaliteit wordt steeds slechter. Slappe pizza. Minder goed gevuld. Misschien een andere pizza bakker in dienst nemen? Al 2 maal niet tevreden na 8 jaar klant te zijn. Zeer teleurstellend dit. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/27/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle levering. Het eten was warm en heerlijk van smaak. 6/26/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel tevreden!! 😊👍 6/26/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/26/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Er ging iets mis waardoor we een pizza kregen waarvan de vulling in de doos was beland. Zonder gedoe werd er supersnel een nieuwe gebracht. Top service dus! 6/23/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Smaak was lekker maar deeg van Gorgonzola pizza was taai 6/23/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Pasta en een pizza besteld en de bestelling gevolgd via de track en trace op de website. Volgens de website had de bestelling al bezorgd moeten zijn….enfin gebeld met de Luigi en afgescheept met de mededing dat het druk was…...de daadwerkelijke levering geschiedde pas ruim een half uur later. 6/21/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De knoflook was enorm royaal zodat je de knoflook alleen maar proefde en de pizza's waren enorm vet. Echt niet wat we gewend zijn van Luigi. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/20/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/20/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk zoals altijd! 6/19/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizza was deze keer weer zoals vanouds! Goed belegd en goed gebakken... Top! 6/19/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/18/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/18/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima pizza en vlotte bezorging 6/16/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke warme pizza 6/16/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/15/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heeerlijke pizza's 6/14/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/14/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Meestal bestellen we pizza's, altijd goed! En nu de laatste keren zin in pasta: heerlijk!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/13/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/11/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij vonden de mozarella te droog 6/11/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
👍 6/11/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer tevreden over het bestellen, bezorgen en de kwaliteit van het eten is echt prima!!👍🏼 6/10/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/10/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/9/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Normaalgesproken echt altijd perfecte pizza's, maar vandaag was de pizza echt heel heel heel erg karig belegd. Erg jammer 😐 6/9/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Te veel zout 6/9/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/9/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizza was weer heerlijk.... 6/7/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/6/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/6/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza, goede korst! Snel en warm bezorgd. Alleen 1.50 voor maar een kleine hoeveelheid ui als extra topping vind ik het enige minpunt. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/6/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/6/2021
Pizzeria Mario 5 stars after 312 reviews
Pizzeria Mario