Reviews


5 stars after 230 reviews
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/11/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima 5/10/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top top top. Prima pizza’s en goed heet bezorgd. 5/10/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3 verschillende pizza's voor mijn man, zoon en mezelf. Alledrie buikpijn in de nacht , details zal ik besparen. Dat kan geen toeval zijn . 5/10/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/9/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pesto pizza zat niet zo veel smaak aan, de rest was prima. 5/8/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas zat er iets op de pizza wat ik niet besteld had, ik kreeg heel snel een nieuwe pizza en excuses. Maar niet even een klein flesje wijn of een bon met 25% korting voor de volgende keer, of een extra pizza margherita jammer 5/6/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizza calzone was heerlijk, rijk van smaak en... prima op temperatuur, welbeschouwd zoals het hoort;>) 5/5/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk van smaak en nog lekker warm ook 5/4/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ossenhaas was niet echt 100%, nogal taai en droog… 5/4/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! Tot de volgende X 5/3/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4 formaggi is de beste 5/3/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Pizza’s heerlijk. Maar voor de zoveelste keer weer geen punten gekregen. 5/3/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was simpelweg heerlijk! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/2/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd een prima pizza 🍕 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/2/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel geleverd en lekker! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/2/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Toppers. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/2/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
⭐⭐⭐⭐⭐ Altijd goede pizza's! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/2/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/1/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/1/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/30/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/30/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza!!!! Zoals altijd top!!! 4/30/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/30/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Website kan hsndiger en de pizza mag iets later komen maar heerlijjk zoals altijd 4/27/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/27/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
heerlijk. wij bestellen snel weer 4/27/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Top en weer heerlijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/25/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker 4/23/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/19/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/19/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/18/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/18/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer tevreden over alle aspecten, maar ik heb voor kwaliteit 1* afgetrokken omdat bij een digitale bestelling van pasta er geen (behalve pepers en knoflook) ingrediënten kunnen worden toegevoegd. Waarom niet dezelfde keuzes toegevoegd als bij pizza? Graag mailtje retour. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/18/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/18/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza. 4/17/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
👌 4/16/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/15/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Waren er op de afgesproken tijd en de pizza’s waren nog lekker warm. 4/15/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza en snel bezorgd. Topperssss 4/14/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/14/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was heerlijk, zoals we dat van jullie gewend zijn. Wanneer zijn alle lasagna's weer verkrijgbaar? Een minpuntje: de bezorger had de dozen met pasta en lasagna op de kop neergezet en dat gaat natuurlijk lekken..... 4/14/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/12/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Uitstekend! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/11/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd goede pizza, rijkelijk belegd, dit keer vond ik iets minder smaak. Kan gebeuren.. Snelle en vriendelijke bezorger! 4/10/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Eten was weer erg lekker! 4/10/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/10/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De smaak en bezorging was prima in orde, maar één van de pizza's was wel erg karig belegd (normaalgesproken altijd nog) en dat viel tegen. 4/9/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vorige keren was het super lekker, Maar deze keer vonden we het toch wat tegenvallen. De pizza zijn kleiner. De kaas op de magaritha was te hard dat mijn dochter deze niet weg kreeg. De andere pizza was het beleg prima maar de bodem taai. Erg jammer want prijs kwaliteit was het deze keer zeker niet waard. 4/8/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/7/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Had een pizza carbonara besteld. Ik miste de rosbief op de pizza. Verder erg lekker. 4/7/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Peperone pizza besteld, helaas geen peperone op de pizza😏 4/6/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heldere website, vlotte bezorging, heerlijke pizza’s! 4/5/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Alweer te vroeg gebracht, maar weer heerlijk 4/5/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/4/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles prima! 4/3/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle levering, prima pizza vriendelijke bezorger. Topper. 4/3/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/3/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
👍🏻 4/2/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/2/2021
Pizzeria Mario 5 stars after 229 reviews
Pizzeria Mario