Reviews


5 stars after 358 reviews
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zolang de pizza er niet te lang in zit heb je een lekkere pizza This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/26/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/26/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Had er ook Italiaans brood bij besteld voor €2,50 maar dat is niet afgeleverd. Heel erg jammer. 9/24/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Spaanse peper er op prima, maar daarnaast veel te veel strooipeper 9/22/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza was warm maar, maar had wel heter gemogen. Rucola en knoflooksaus was er niet bij!!! Heb hier over gebeld! Wilden het nog wel na bezorgen, maar hoefde van mij niet meer. Verder op 18 Juli pizza besteld, had ik 3 sterretjes voor korting nu nog maar twee bestelling 19 September? This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/19/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Pizza’s waren weer super lekker alleen was voor de tweede keer de extra bestelde en betaalde kruidenboter niet bezorgd…Beetje jammer. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/19/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
HEERLIJK!!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/19/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/19/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bezorging en de pizza, 's waren uitstekend. Gr. Jan Metus 9/17/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/17/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizza is goed op temperatuur en smaak This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/12/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/11/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling niet goed uitgevoerd. Kwaliteit matig. 9/8/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
9/7/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles weer helemaal naar wens! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/5/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/4/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vanavond weer een heerlijke pizza bij Luigi besteld. Lekker vers, goed warm en snel thuisbezorgd. Zoals altijd ;-) 9/4/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/3/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
👍 9/1/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Topspul! 9/1/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/31/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker als gewoonlijk! Beste bezorgpizzeria van Grunn. 8/31/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/29/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/29/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/29/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
8/26/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker 😋 8/26/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
The best pizza i ever had mozzarella salami ham pijnappel bazel 8/24/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer top 8/21/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede snelle bezorging en heerlijke pizza's.. 8/20/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/20/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorger was heel netjes en eten was goed 8/17/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ik kreeg een pizza met ham ipv salami, maar hij was wel lekker :) 8/17/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/16/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pasta’s, pizza ook prima. Onze vaste pizzeria 👍🏻 8/16/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/15/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas zat op onze gorgonzola speciale geen gorgonzola. Op onze andere pizza zat het wel…. Echter waren de pizza’s wel weer super 🤤 lekker. Foutje…….. 8/14/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Dit keer veel te zout. Kaas was niet helemaal gesmolten . Jammer, volgende keer beter. 8/14/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom top. Net als altijd ;) 8/13/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/11/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/11/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! Zoals altijd. Top kwaliteit 8/10/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was allemaal top. na melding dat ik mijn brood niet had waren ze er binnen no time om het alsnog af te leveren. 8/6/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza, goed te volgen en netjes bezorgd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/1/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
We hebben dit keer erg lang op onze pizza's moeten wachten. Wel anderhalf uur. Nadat we gebeld hebben waren ze er met een kwartier. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/1/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heeerlijk. 7/31/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was onze eerste bestelling en prima bevallen. 7/29/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza's. Echt top 7/28/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizza's waren lekker, warm optijd bezorgd, maar de rucola die bij de pizza pesto zat. Was helemaal gekneusd en niet lekker meer. Dat was echt wel jammer. Het zat in een bakje gedrukt. 7/28/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/25/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super goeie pizza's en bezorging. Altijd heel tevreden. 7/24/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/22/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima pizza 7/22/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/21/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizza’s waren deze keer alles behalve lekker. Het viel heel erg tegen. Wij gaan het de volgende keer tot onze spijt bij een andere pizzeria proberen. 7/20/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/18/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza is wel een beter geweest.... Hopelijk de volgende keer beter! 7/15/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/14/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Afgelopen weekend grote bestelling geplaatst. De pizza's en lasagne werden op de afgesproken tijd bezorgd. Alles was goed warm en uitstekend van smaak. 7/12/2021
Pizzeria Luigi Ypemaheerd 4 050 5490344
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
De pizza is OK, maar de toegezegde korting voor veelplegers kun je op je buik schrijven. Die komt er toch niet meer. En zeker niet na vijf bestellingen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/11/2021
Pizzeria Mario 5 stars after 358 reviews
Pizzeria Mario